SUNLED-ova zavezanost razvoju zaposlenih

21-11-2023

Predanost podjetja SUNLED razvoju zaposlenih

precision machining


XIAMEN SUNLED METAL MANUFACTURINGje podjetje, ki ne poudarja samo proizvodnih in proizvodnih zmogljivosti, temveč daje visoko vrednost tudi rasti svojih zaposlenih. Trdno verjamemo, da sta nenehno učenje in razvoj zaposlenih ključnega pomena za napredek podjetja. Zato redno organiziramo interna in eksterna izobraževanja, da zagotovimo, da naši zaposleni ostanejo v ospredju panoge.

 

Pred kratkim je naš oddelek za mednarodno poslovanje aktivno sodeloval pri izobraževanju o Google Ads. Pri tem izobraževanju ne gre le za pridobivanje osnovnih znanj o Googlovem oglaševanju, ampak je zaposlenim tudi priložnost za širjenje obzorij. Z učenjem praktičnih vidikov, kot je nastavitev oglaševalskega računa, priprava spletnega gradiva in drugih metod spodbujanja prometa, lahko zaposleni ne le bolje razumejo ključne točke digitalnega trženja, temveč to znanje tudi uporabijo v našem mednarodnem poslovanju.

 

Za podjetje izboljšanje strokovne usposobljenosti zaposlenih neposredno vpliva na kakovost naših izdelkov in storitev. Na naših osredotočenih področjih praškaste metalurgije, brizganja kovin, natančne strojne obdelave itd. je strokovna raven naših zaposlenih ključnega pomena za našo konkurenčnost v industriji. Zato pričakujemo, da s tem usposabljanjem ne bomo le izboljšali sposobnosti zaposlenih na področjih, kot sta Google Ads in digitalno trženje, ampak jim bomo tudi pomagali bolje razumeti globalno strategijo podjetja.

 

Usposabljanje ni le povečanje učinkovitosti dela zaposlenih, ampak je namenjeno tudi temu, da podjetje bolje služi svojim strankam. Kot podjetje, ki se odlikuje po proizvodnih zmogljivostih zobnikov in menjalnikov iz prašne metalurgije, imamo odgovornost, da na nas opozorimo več svetovnih dobaviteljev in jim zagotovimo izjemne storitve. Z usposabljanjem bodo naši zaposleni bolj samozavestni in sposobni sodelovati z globalnimi dobavitelji ter tako doseči rezultat, ki bo prinesel zmago vsem.

 

V tem obdobju močne konkurence je uspeh podjetja neločljivo povezan z nenehnim učenjem in rastjo zaposlenih. Z rednimi izobraževanji bomo še naprej sproščali potencial zaposlenih, jih postavljali v vodilne v panogi in postavljali trdne temelje za trajnostni razvoj podjetja.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti