Božično ogrevanje: Božič je za vogalom

07-12-2023


Božično ogrevanje: Božič je za vogalom

powder metallurgy gear

 

Božič je pred vrati in v 5. nadstropju naše poslovne stavbe je že zažarelo praznično vzdušje. Čudovito okrašeno božično drevo in pisani baloni so bili skrbno aranžirani, tako da so v pisarni takoj zanetili praznično vzdušje, vnesli pridih topline in dvignili moralo.

 

V tem posebnem trenutku, ko razmišljamo o letu 2023, je naša ekipa dosegla pomembne mejnikeprašna metalurgija, brizganje kovin,natančno rezkanje in struženje, vtiskovanje pločevine inmenjalnikinovacije in razvoj. Kljub izzivom, s katerimi smo se srečevali skozi vse leto, so skupna prizadevanja naše ekipe prinesla izjemno povečanje izvoza v primerjavi z letom 2022. Takšni dosežki nas iskreno veselijo.

 

Na področju praškaste metalurgije nismo samo ohranili tehnološko vodilno vlogo, ampak smo z neusmiljenim prizadevanjem za inovacije tudi spodbudili rast izvoza. Dosežki vbrizganje kovin,natančno rezkanje in struženje,in druga področja prikazujejo izjemne sposobnosti ekipe. Hkrati je naša ekipa pri inovacijah in razvoju žigosanja pločevine ter menjalnika učinkovito sodelovala pri spodbujanju napredka projekta in prispevala k splošni rasti podjetja.

 

Žetev in prizadevanja leta 2023 so sadovi naših skupnih prizadevanj, ki nam utirajo pot, da bomo veselo pozdravili prihod leta 2024. V tem toplem prazničnem trenutku skupaj proslavimo trdo delo in dosežke preteklega leta in se veselimo več izzivov in priložnosti v prihajajočem letu. Naj naša ekipa v prihodnje doseže še več sijajnih uspehov in s skupnimi močmi napiše še bolj sijoče poglavje.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti