Oktobrska nagrada za uspeh in čaj z mlekom za oddelek za mednarodno poslovanje

03-11-2023

Oktobrska nagrada za uspeh in čaj z mlekom za oddelek za mednarodno poslovanje

powder metallurgy


Oktobra je naš oddelek za mednarodno poslovanje dosegel izjemne rezultate z uspešno opravljenimi izvoznimi nalogami, sOprema za prašno metalurgijokot izvožen izdelek, kar je obetaven začetek četrtega četrtletja 2023. Ta izjemna uspešnost je rezultat skupnih prizadevanj vseh članov naše ekipe in podjetje izraža svojo hvaležnost tako, da vsakemu zaposlenemu podari skodelico okusnega mlečnega čaja, hkrati pa se zahvaljuje oddelku za prašno metalurgijo (PM) za njihovo močno podporo.

 

Oddelek za mednarodno poslovanje je bil vedno ključni steber našega podjetja, posvečen širjenju trgov, raziskovanju mednarodnih poslovnih priložnosti in zagotavljanju nemotenega izvajanja izvoznih nalog. Ta nedavni uspeh je bil mogoč zaradi znatne podpore našega oddelka PM, ki je zagotovil visoko kakovostIzdelki orodja praškaste metalurgije, ki postavlja trdne temelje za naša izvozna prizadevanja. To sodelovanje poudarja pomen tesnega sodelovanja med različnimi oddelki v podjetju za doseganje skupnih ciljev.

 

Naši zaposleni niso le opravili naloge, ampak so se izkazali tudi z visoko strokovnostjo in proaktivno delovno etiko. Poglobili so se v razumevanje potreb strank, oblikovali strateške rešitve in dosledno zagotavljali izjemne storitve za stranke, kar je prispevalo k odličnemu ugledu podjetja. Uspešen zaključek te izvozne naloge je zasluženo priznanje za njihovo nenehno trdo delo in predanost.

 

Da bi izrazili hvaležnost našim zaposlenim, se je podjetje odločilo, da svojo hvaležnost izrazi s skodelico mlečnega čaja. Ta preprosta gesta, čeprav se morda zdi majhna, nosi globok občutek hvaležnosti podjetja, služi kot priznanje in spodbuda za naše pridno zaposlene.

 

Ta oktobrski dosežek ni prinesel le časti našemu oddelku za mednarodno poslovanje, temveč je postavil tudi pozitiven zgled za celotno podjetje. Verjamemo, da nas bo ta izjemen začetek navdihnil, da v prihodnjih četrtletjih dosežemo še večje višine in nenehno prispevamo k rasti podjetja.

 

Še enkrat se zahvaljujemo vsem zaposlenim v našem oddelku za mednarodno poslovanje in izražamo hvaležnost oddelku PM za njihovo neomajno podporo. S to uspešno izkušnjo v rokah se veselimo prihodnjih izzivov in verjamemo, da bo naša ekipa še naprej ustvarjala več trenutkov uspeha. Nagrada mlečni čaj simbolizira prepoznavnost podjetja in našo skupno odločenost, da gremo naprej. Sodelujmo, da ustvarimo več uspešnih trenutkov!

 


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti