Biljardna miza – nova možnost za popestritev življenja zaposlenih po delovnem času

11-10-2023

 Biljardna miza – nova možnost za popestritev življenja zaposlenih po delovnem času

sheet metal stamping


V hitrem sodobnem delovnem okolju se zaposleni pogosto soočamo z različnimi pritiski in izzivi. Za izboljšanje zadovoljstva pri delu in kakovosti življenja zaposlenih je naše podjetje nedavno prevzelo novo pobudo z nakupom mize za biljard za prosti čas in zabavo našega osebja po delu.

 

Biljard, starodavni in priljubljeni šport s palico, ne le goji značaj, ampak spodbuja timsko delo in tekmovalni duh. Z dodatkom te mize za biljard imajo zaposleni možnost, da po delu ostanejo v pisarni, se sprostijo in sodelujejo v prijateljskih tekmah s kolegi. To ne le spodbuja tovarištvo med člani ekipe, ampak tudi krepi timsko dinamiko.

 

Biljardna miza zaposlenim ponuja povsem novo obliko zabave. Še več, pomaga izboljšati njihovo osredotočenost, potrpežljivost in sposobnosti strateškega razmišljanja. Te koristi presegajo prosti čas in lahko pozitivno vplivajo na njihovo vsakodnevno delo.

 

Poleg tega je biljard družinam prijazna dejavnost, ki zaposlenim omogoča, da povabijo družinske člane ali prijatelje, da se pridružijo, kar dodatno spodbuja tesne odnose.

 

Če povzamemo, nakup biljardne mize s strani podjetja dokazuje našo zavezanost kdobro počutje zaposlenih, ki ponuja svežo obliko zabave, spodbuja tovarištvo med sodelavci in krepi skupinsko delo. Verjamemo, da bo ta majhna naložba privedla do večje delovne učinkovitosti in zadovoljstva zaposlenih. Biljardna miza bo vznemirljiva možnost za naše zaposlene po delovnem času, saj bo ponazarjala skrb in podporo podjetja za svoje osebje.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti