4. četrtletje 2023: kakovost, varnost in zadovoljstvo strank

12-10-2023

4. četrtletje 2023: kakovost, varnost in zadovoljstvo strank

metal stamping process


V zadnjem četrtletju leta 2023 je naše podjetje sklicalo sestanek, na katerem so sodelovali oddelki orodjarstva,Žigosanje, strojna obdelava,popoldne,MIM, raziskave in razvoj, mednarodno poslovanje in storitve za stranke. Namen sestanka je bil opredeliti naloge in cilje družbe do konca četrtletja, ki zagotavljajo nemoteno delovanje proizvodnje, kakovost izdelkov in izpolnjevanje zahtev kupcev. Hkrati je bil njegov cilj zagotoviti trdno podporo za varnost našega podjetja v proizvodnji in zadovoljstvo strank v letu 2023.

 

Na srečanju smo izpostavili več ključnih točk:

 

Razdelitev proizvodnih nalog: Vsak oddelek mora pojasniti svoje proizvodne naloge, da zagotovi pravično porazdelitev odgovornosti in učinkovito uporabo virov. Tesno sodelovanje med orodjem, žigosanjem,Strojna obdelava, PM, MIM ter oddelki za raziskave in razvoj so bistveni za zagotavljanje kakovosti izdelkov in pravočasne dostave.

 

Zagotavljanje kakovosti: kakovost izdelkov je bila vedno temeljna vrednota našega podjetja. V tem ključnem obdobju moramo zagotoviti najvišjo kakovost izdelkov in proaktivno obravnavati morebitna vprašanja kakovosti. Strogo upoštevanje sistemov vodenja kakovosti ter strog nadzor in testiranje na vsaki stopnji so nujni za ohranjanje doslednosti in stabilnosti izdelka.

 

Storitve za stranke: Naše stranke so življenjska sila našega podjetja. V tem obdobju ob koncu četrtletja moramo aktivno vzdrževati komunikacijo s strankami, razumeti njihove potrebe in povratne informacije ter sproti reševati morebitne težave, da zagotovimo zadovoljstvo strank. Oddelek za pomoč strankam bi moral ostati zelo odziven in pozoren na potrebe strank.

 

Varnost v proizvodnji: Varnost je naša prednostna naloga. Vedno in povsod moramo zagotoviti varnost zaposlenih, upoštevati varnostne predpise podjetja in proaktivno blažiti morebitna tveganja. Ta odgovornost ni samo na podjetju, ampak tudi na vsakem zaposlenem.

 

Povečana proizvodnja: V tem obdobju ob koncu četrtletja bi se morali osredotočiti na povečanje proizvodnje. Oddelki morajo tesno sodelovati, da bi premagali proizvodne izzive in povečali proizvodne zmogljivosti ter zagotovili pravočasno izpolnitev naročil strank. Poleg tega bi morali povečati izrabo virov, da bi izboljšali učinkovitost proizvodnje.

 

Za zaključek smo ob koncu srečanja ponovno potrdili pomen timskega dela. Le s tesnim sodelovanjem med različnimi oddelki in skupnimi prizadevanji lahko uspešno opravljamo svoje naloge ter zagotavljamo rast podjetja in zadovoljstvo strank.

 

Navsezadnje verjamemo, da bo s skupnimi prizadevanji vseh naše podjetje doseglo uspeh v zadnjem četrtletju leta 2023. Izkoristili bomo svoje prednosti, se tesno združili in dosegli svoje proizvodne cilje, hkrati pa ohranili kakovost izdelkov in povečali zadovoljstvo strank. Hkrati bomo postavili trdne temelje za prihodnji razvoj podjetja. Skupaj se spopadajmo z novimi izzivi in ​​dosegamo nove zmage.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti