Certifikacijska stena

06-10-2023

       Certifikacijska stena

molded metal


Od ustanovitve leta 2006 s strani gospoda SUN JIAN, Xiamen Sunled Optoelectronic Technology Co., Ltd, ki ji je leta 2009 sledila ustanovitev Xiamen Modern Mold & Tool Co., Ltd, ki jo je nadalje poganjala stalna rast podjetja,XIAMEN SUNLED METAL MANUFACTURING CO., LTD., hčerinska družba skupine SUNLED GROUP, je na izjemnem 17-letnem potovanju dosegla impresivno paleto certifikatov. Ta priznanja vključujejo ISO 9001:2015, IATF 16949, priznanje kot"Mali velikan znanosti in tehnologije v provinci Fujian,"in cenjeno oznako nacionalnega visokotehnološkega podjetja.

 

Ti certifikati niso le simboli na steni; so dokaz neomajne predanosti skupine SUNLED GROUP. Stojijo kot odraz neutrudnega prizadevanja podjetja za inovacije in njegove predanosti služenju svojim strankam. priSKUPINA SUNLED, je naše poslanstvo preprosto, a globoko: izboljšati življenja ljudi. To si prizadevamo doseči tako, da smo vrhunski dobavitelj za razvoj izdelkov.

 

Naša vizija je stati kot svetilnik odličnosti v panogi, s ciljem, da bi bili globalno prepoznavni zaradi naših izjemnih izdelkov in storitev. S svojimi vrednotami si prizadevamo ustvariti nacionalno priznano svetovno blagovno znamko, ki uteleša duh kakovosti, inovativnosti in osredotočenosti na kupca.

mim metal injection molding process

 

V bistvu naš certifikacijski zid ne simbolizira le naših dosežkov, ampak služi tudi kot stalni opomin na našo zavezanost odličnosti. Veselimo se še mnogih let uspeha in rasti ter še naprej pozitivno vplivamo na življenja ljudi po vsem svetu.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti