Nov prehod v uporabo

02-11-2023

Nov prehod v uporabo


Industrijski park Sunled, ki se nahaja v okrožju Tong'an, je pred kratkim pozdravil vznemirljivo preobrazbo, saj je bil njegov popolnoma nov prehod uradno dokončan in dan v uporabo. Ta nov vhod ne samo, da dodaja pridih modernosti in elegance industrijskemu parku, ampak tudi simbolizira zaupanje Sunled Group v prihodnost. Danes, ko se ljudje približujejo industrijskemu parku Sunled v okrožju Tong'an, jih pozdravijo ta čudovita vrata, ki ustvarjajo občutek strahospoštovanja in navdušenja.


mold design and production

 

Industrijski park Sunled je že dolgo gospodarski steber okrožja Tong'an, ki podpira različne industrije znotraj skupine Sunled. Park je dom Xamen Sunled Electric Appliances,Xiamen Sunled Metal Manufacturingin Modern Mold & Tooling Co., Ltd., ki sta vsa hčerinska podjetja skupine Sunled. Ta podjetja tvorijo jedro integrirane industrijske verige Sunled Group, ki zajema oblikovanje in proizvodnjo kalupov, brizganje,izdelava orodij v prašni metalurgiji,proizvodnja menjalnikov in proizvodnja pametnih gospodinjskih aparatov.

 

Zasnova novega prehoda odraža sodobno vizijo industrijskega parka Sunled in poudarja načela trajnostnega razvoja in varstva okolja. Zunanjost prehoda uporablja zelene gradbene materiale, s poudarkom na spoštovanju in varstvu okolja. Poleg tega je prehod opremljen s sončnimi kolektorji za zagotavljanje razsvetljave in električne energije, kar kaže na zavezanost k izkoriščanju obnovljive energije. Namen te pobude je zmanjšati odvisnost od tradicionalnih virov energije in zmanjšati emisije ogljika ter prispevati k ohranjanju okolja.

 

Tudi vodstvo Sunled Industrial Parka je prepričano o razkritju prehoda. Prepričani so, da prehod ne pomeni le napredka in razvoja podjetja, temveč zaposlenim zagotavlja boljše delovno okolje. Privlačen dizajn in okolju prijazne značilnosti prehoda bodo zaposlene navdihnile, da bodo sprostili svojo ustvarjalnost in delali z večjim navdušenjem, s čimer bodo podjetje še naprej poganjali.

 

Skratka, izgradnja in razkritje novega prehoda v industrijskem parku Sunled predstavljata pomemben mejnik in postavljata trdne temelje za prihodnji razvoj parka. Gradnja tega prehoda ne odraža samo okoljske zavezanosti podjetja, ampak prinaša tudi več priložnosti in upanja za celotno skupnost. Prihodnost industrijskega parka Sunled je obetavna in ta novi prehod bo za vedno ostal odprt ter bo sprejemal partnerje za obiske in sodelovanje pri oblikovanju svetlejše prihodnosti.

 


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti