72. jesenski kitajski državni sejem strojne opreme leta 2023

05-09-2023


72. jesenski kitajski državni sejem strojne opreme


sheet metal stamping


72. Jesenski kitajski državni sejem strojne opreme, ki bo od 3. do 5. septembra 2023 v mednarodnem kongresnem in razstavnem centru Shandong Linyi, naj bi bil pomemben dogodek. Gostuje nekdanji Urad za strojno opremo, električno in kemično industrijo Ministrstva za trgovino, ta"Jesenski državni sejem strojne opreme"ima bogato zgodovino, ki sega vse do njegove ustanovitve leta 1952. Z 71 zaporednimi izdajami na splošno velja za"Nacionalni kongres"znotraj industrije, ki se ponaša z obsežnim vplivom industrije in prepoznavnostjo blagovne znamke.

 

Razstava zajema različne kategorije:

 

Ročno orodje: to vključuje tradicionalna ročna orodja, protieksplozijsko varna orodja, orodja za vzdrževanje avtomobilov, vrtnarska orodja, škatle za orodje in merilne instrumente.

 

Električna orodja: kategorija zajema tradicionalna električna orodja in dodatke za električna orodja.

 

Pnevmatska orodja: Vključuje tradicionalna pnevmatska orodja in komponente pnevmatskih orodij.

 

Stroji in oprema: ta kategorija zajema opremo za obdelavo lesa, vrtnarjenje, čiščenje, pakiranje, dviganje, škropljenje, hidravliko, obdelavo kovin in opremo za dviganje.

 

Varilna oprema: Razstava predstavlja električno varilno opremo in materiale, opremo za plinsko varjenje in rezanje, varilne materiale in varilni pribor.

 

Elektromehanski izdelki: izdelki v tej kategoriji segajo od črpalk, zračnih kompresorjev, elektromotorjev, generatorjev do ležajev.

 

Abrazivi in ​​abrazivna orodja: Udeleženci lahko raziskujejo abrazive, rezalna orodja in diamantne izdelke.

 

Varstvo pri delu in varnost: To vključuje zaščitno opremo in izdelke za zaščito pri delu.

 

Izdelki strojne opreme: Zajema gradbeništvo, dekoracijo, vrata in okna, vodovodne instalacije, sanitarno opremo in razno strojno opremo, kot so kolesca in standardni pritrdilni elementi.

 

Proizvodna oprema: Obiskovalci lahko raziskujejo opremo za kovanje, opremo za toplotno obdelavo, opremo za končno obdelavo, opremo za pakiranje, opremo za logistiko in drugo.

 

Nizkonapetostne električne naprave: Ta kategorija vključuje svetila, opremo za razsvetljavo, žice, vtičnice, stikalne plošče, električne vire svetlobe, LED luči, materiale in dodatke.

 

Drugi izdelki: Razstava vključuje tudi električne materiale, dnevno in darilno strojno opremo, kemične izdelke, e-trgovino in izdelke, povezane z mediji.

 

Ta dogodek obljublja, da bo ključna platforma za povezovanje strokovnjakov v industriji, raziskovanje novih izdelkov in tehnologij ter spodbujanje poslovnega sodelovanja.




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti