Sunled bo lansiral serijo električnih blažilnikov

17-11-2023

                                  Sunled bo predstavil serijo električnih blažilnikov

electric Damper

 

Z nenehnim napredkom tehnologije postaja trend pametnih gospodinjskih aparatov vse bolj očiten. Da bi izpolnili zahteve trga, se je SUNLED GROUP odločil predstaviti serijoelektrični blažilniki, ki jih uporablja za pametne straniščne školjke, hladilnike, pralne stroje in druge gospodinjske aparate, da bi uporabnikom zagotovili bolj inteligentno in udobno izkušnjo.

 

Kot celovita podjetniška skupina SUNLED GROUP aktivno vključuje zmogljivosti svojih petih hčerinskih podjetij, pri čemer organsko vključuje predelovalne zmogljivosti oblikovanja in orodja, brizganja plastike in gospodinjskih aparatov v SUNLED Metal Manufacturing. Ta integracija v celoti izkorišča posebne prednosti vsake podružnice. S to strateško integracijo je SUNLED GROUP uspešno mobilizirala oddelke znotraj SUNLED Metal Manufacturing, kot so štancanje, struženje in strojna obdelava, praškasta metalurgija in brizganje kovin, kar zagotavlja trdno podporo za razvoj serije električnih blažilnikov.

 

Izbor naelektrični dušilecserija je bila podvržena poglobljeni tržni raziskavi in ​​tehnološko oceni, da se zagotovi usklajenost s prihodnjo strateško usmeritvijo podjetja. Ta serija izdelkov je pripravljena igrati ključno vlogo na področju pametnih gospodinjskih aparatov, izboljšati uporabniško izkušnjo in ponuditi udobnejši in inteligentnejši življenjski slog.

 

V celotnem procesu razvoja izdelka bo SUNLED GROUP izkoristila prednosti sodelovanja svojih petih podružnic. S tehnično izmenjavo in deljenjem izkušenj bo podjetje nenehno optimiziralo načrtovanje izdelkov in proizvodne procese, da bi zagotovilo, da kakovost in zmogljivost serije električnih blažilnikov dosežeta vodilne ravni v industriji.

 

Širok obseg uporabe serije električnih loput vključuje pametne straniščne deske, hladilnike, pralne stroje in druge gospodinjske aparate. Uvedba te serije izdelkov bo vlila novo vitalnost v industrijo pametnega doma, povečala konkurenčnost gospodinjskih aparatov in zadovoljila nenehno željo potrošnikov po pametnejšem življenjskem slogu.

 

Če povzamemo, SUNLED GROUP je uspešno ustvarila serijo električnih blažilnikov z integracijo virov iz svojih različnih hčerinskih podjetij, kar je dalo nov zagon prihodnjemu razvoju podjetja. Lansiranje te serije označuje aktivno raziskovanje in inovacije podjetja na področju pametnih gospodinjskih aparatov, kar nedvomno utira pot širšim tržnim priložnostim. SUNLED GROUP se bo še naprej zavzemal za tehnološke inovacije, nenehno izboljševal kakovost izdelkov in tehnične standarde, da bi uporabnikom ustvaril bolj inteligentno in udobno življenjsko izkušnjo.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti