Podloga iz nerjavečega jekla za ultrazvočno čistilno škatlo

30-10-2023

  Podloga iz nerjavečega jekla za ultrazvočno čistilno škatlo

Stainless Steel Liner


Xiamen Sunled Electric Appliances Co., Ltd., hčerinska družba Xiamen Sunled Group, je pred kratkim razvila nov izdelek, imenovan Ultrasonic Cleaning Box. Ultrazvočna čistilna škatla vključuje ključno komponento, notranjo oblogo iz nerjavečega jekla, proizvodna naloga za to komponento pa je bila dodeljenaXiamen Sunled Metal Manufacturing Co., Ltd.Posebne specifikacije te notranje obloge iz nerjavečega jekla so naslednje: notranja obloga iz nerjavečega jekla je izdelan iz materiala SUS304, dimenzij 195*100*45 mm, debeline 0,5 mm, teže 146,2 g, elektrolitsko polirane notranje površine, polirane zunanje površine na dnu in naravnega zaključka.

Stainless Steel Liner for Ultrasonic Cleaning Box

 

Poleg elektrolitskega poliranja se vsi postopki, od načrtovanja in razvoja kalupov do žigosanja in brušenja zunanjih površin, izvajajo znotraj Xiamen Sunled Metal Manufacturing Co., Ltd. Ta vertikalno integriran proizvodni pristop ponuja naslednje prednosti:

 

Visoka sinergija: vsi procesi, ki se izvajajo v isti tovarni, krepijo sodelovanje med različnimi proizvodnimi fazami, zmanjšujejo zamude pri prenosu informacij in transportu materiala, kar na koncu skrajša proizvodni cikel.

 

Nadzor kakovosti: Centraliziran nadzor kakovosti, ki ga je mogoče nadzorovati, je olajšan, saj se vsi proizvodni procesi odvijajo na eni lokaciji, kar olajša spremljanje in odpravljanje kakršnih koli proizvodnih težav ter zagotavlja, da izdelek izpolnjuje specifikacije.

 

Stroškovna učinkovitost: Vertikalna integracija v proizvodnji pomaga zmanjšati proizvodne stroške. Učinkovitejša izraba materialov, dela in opreme vodi do znižanja stroškov in s tem do izboljšanja konkurenčnosti izdelka.

 

Prilagodljivost: Dokončanje vseh procesov v podjetju omogoča večjo prilagodljivost pri izpolnjevanju zahtev strank. Naročila po meri in hitri odzivi na zahteve po spremembah postanejo bolj obvladljivi.

 

Trajnost: Zmanjšanje izgube materiala in virov ter zmanjšanje vpliva na okolje prispevata k večji trajnosti.

 

Če povzamemo, podjetje Xiamen Sunled Metal Manufacturing Co., Ltd. ni samo izboljšalo učinkovitost proizvodnje in nadzor kakovosti, temveč tudi znižalo stroške, povečalo prilagodljivost in spodbudilo trajnost. To zagotavlja, da notranja obloga iz nerjavečega jekla za ultrazvočno čistilno škatlo izpolnjuje standarde visoke kakovosti in zagotavlja zanesljivo podporo za izdelke Xiamen Sunled Electric Appliances Co., Ltd.

 

Poleg tega je podjetje Xiamen Sunled Metal Manufacturing Co., Ltd. namenjeno zagotavljanju visokokakovostnih komponent strankam po vsem svetu in ima strokovno znanje v številnih proizvodnih procesih, vključno zkovinsko žigosanje, natančno rezkanje in struženje, praškasta metalurgija inbrizganje kovin.

 

 

 


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti