Mooncake igre na srečo pri Sunledu

18-09-2023

                 Skupina Sunled gosti veliki banket sredi jesenskega festivala in iger na srečo Mooncake 

Skupina Sunled je v stilu proslavila praznik sredine jeseni z razkošnim banketom in vznemirljivim dogodkom Mooncake Gambling, ki je potekal v petem nadstropju naše pisarne 15. septembra. Celotno osebje iz vseh oddelkov se je navdušeno udeležilo tega nepozabnega srečanja, uživalo v razkošni večerji in se vključilo v vznemirljivo tradicijo iger na srečo Mooncake.


 

Večer se je začel s toplo dobrodošlico generalnega direktorja, g. Sun Jiana, ki je izrazil hvaležnost vsem zaposlenim za njihov predani trud pri ustvarjanjuSkupina Sunleduspeh. G. Sun Jian je prav tako izkoristil priložnost, da je predstavil različne vodje oddelkov, s čimer je med osebjem spodbudil občutek enotnosti in tovarištva.

precision machining

 

Praznično vzdušje se je še naprej dvigovalo, saj je bila postrežena prijetna večerja, kjer so zaposleni uživali v široki paleti kulinaričnih užitkov, ki so vključevali tako tradicionalne kot sodobne jedi. Smeh in pogovori so napolnili sobo in odsevali duh povezanosti, ki ga predstavlja Srednji jesenski praznik.

 

sheet metal stamping

Aluminum die casting




Po čudoviti večerji je bil čas za težko pričakovan dogodek Mooncake Gambling. Navdušenje v sobi je bilo otipljivo, ko so se zaposleni zbrali okoli igralnih miz, okrašenih z bleščečo paleto daril. Igre so se začele z metanjem kock, konkurenca pa je bila huda, a prijateljska.

 

Zaposleni so z sijočimi nasmehi zahtevali bogat izbor nagrad, posebno priznanje pa so prejeli tisti, ki so v igri dosegli želeni status ZHUANGYUAN. Ti najboljši dosežki so bili nagrajeni z velikodušnimi denarnimi nagradami, kar je spodbudilo navdušene izraze hvaležnosti podjetju.

precision machining

 

sheet metal stamping

Aluminum die casting


G. Sun Jian je komentiral dogodek z besedami:"„To praznovanje je poklon trdemu delu in predanosti naših cenjenih zaposlenih. Čas je, da se združimo kot ena velika družina, uživamo v okusni hrani in negujemo našo kulturno tradicijo.«"

 

Skupina Sunled, znana po svoji zavezanosti k spodbujanju pozitivne kulture na delovnem mestu, je s tem živahnim praznovanjem sredi jesenskega praznika ponovno pokazala pomen enotnosti in spoštovanja za svoje zaposlene.

 

Praznovanje Praznika sredine jeseni v skupini SunLED ni le vključevalo kulturne tradicije, ampak je služilo tudi kot opomin na hvaležnost podjetja do svojih predanih zaposlenih. To je bila noč praznika, tovarištva in skupnega veselja ob osvojenih mesečevih tortah pod sijočo jesensko luno, zaradi česar je vsem prisotnim ostal v lepem spominu.

precision machining

sheet metal stamping



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti