Vse najboljše

14-08-2023

                                            Praznovanje rojstnega dne zaposlenih

powder metallurgy


V XIAMEN SUNLED METAL MANUFACTURING CO., LTD., verjamemo v praznovanje naših zaposlenih in 

spodbujanje močnega občutka enotnosti znotraj našega podjetja. Zato za naše organiziramo rojstnodnevne zabave 

članov osebja vsako četrtletje. Te posebne priložnosti niso le čas za spomin na posameznika 

mejnike, ampak tudi priložnost za zbliževanje naše ekipe.


Praznovanje rojstnih dni naših zaposlenih je polno veselega smeha in iskrenih trenutkov. Gremo na 

dodatno miljo, da zagotovimo, da se vsakdo počuti cenjenega in cenjenega na svoj poseben dan. Pripravljamo a 

čudovit nabor prigrizkov in slastnih tort, skrbno izbranih za različne okuse in 

nastavitve. Poleg tega vsak zaposleni kot premišljeno darilo za rojstni dan prejme izolirano steklenico vode, da ostane hidriran in zdrav skozi vse leto.


Poleg praznovanj smo ponosni na svoje strokovno znanje o tehnikah praškaste metalurgije in proizvodnih procesih. Praškasta metalurgija je zelo učinkovita in vsestranska metoda, ki se uporablja pri proizvodnji različnih kovinskih komponent. Naša usposobljena ekipa uporablja to tehniko za ustvarjanje izjemnih izdelkov, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti in natančnosti. Ne glede na to, ali gre za brizganje kovine iz titana ali natančno obdelavo po meri, je naša zavezanost odličnosti neomajna.


V sklopuCNC obdelavaindustriji se odlikujemo pri zagotavljanju vrhunskih rešitev za različne aplikacije. Od zapletenih prototipov do obsežne proizvodnje, naši najsodobnejši stroji in usposobljeni tehniki zagotavljajo, da je vsak projekt izveden z največjo natančnostjo. Poleg tega smo specializirani za CNC obdelavo za medicinsko industrijo, kjer sta natančnost in zanesljivost izjemnega pomena. Zaradi naše predanosti zagotavljanju vrhunskih izdelkov smo postali zaupanja vreden partner na tem kritičnem področju.


Vabimo vas, da se pridružite naši dinamični ekipi v podjetju XIAMEN SUNLED METAL MANUFACTURING CO., LTD. Kot podjetje, ki je usmerjeno v zaposlene, dajemo prednost rasti in dobremu počutju članov naše ekipe. S spodbujanjem pozitivnega in podpornega delovnega okolja našim zaposlenim omogočamo osebni in poklicni uspeh. Pridite in bodite del naše poti k odličnosti in inovacijam v svetu proizvodnje kovin.




powder metal

sintering in powder metallurgy


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti