Usposabljanje zaposlenih

23-10-2023

Usposabljanje zaposlenih

METAL MANUFACTURING

Da bi izboljšali strokovnost naše mednarodne prodajne ekipe,XIAMEN SUNLED METAL MANUFACTURING CO., LTD.se je močno zavzemala za usposabljanje zaposlenih. Ta zaveza zajema vrsto ciljno usmerjenih programov usposabljanja, ki so zasnovani tako, da naše osebje opremijo s spretnostmi in znanjem, potrebnim za učinkovito krmarjenje z različnimi izzivi trga.

 

Med temi usposabljanji dajemo velik poudarek na negovanju prodajnih veščin in vpogleda v trg naših zaposlenih. Zajete teme vključujejo metode za pridobivanje novih strank, prepoznavanje potencialnih večjih strank, izvajanje poglobljenih raziskav o teh večjih strankah in izvajanje učinkovitega večstopenjskega upravljanja za zagotovitev optimalnega zadovoljevanja potreb strank. Poleg tega poudarjamo pomen ohranjanja obstoječih odnosov s strankami, saj je zadovoljstvo strank ključni dejavnik našega uspeha.

 

Vendar samo piljenje prodajnih veščin ni dovolj. Da bi uspešno služili našim strankam, mora naše osebje dobro razumeti naše proizvodne procese in sposobnost učinkovitega usklajevanja z oddelkom za kalupe, oddelkom za žigosanje, oddelkom za strojno obdelavo, oddelkom za prašno metalurgijo, oddelkom za nadzor kakovosti in oddelkom za upravljanje. Ta pristop sodelovanja je bistvenega pomena za zagotavljanje visokokakovostne in pravočasne dostave naročil strank.

 

Poleg tega se zavedamo, da se zahteve strank in tržni trendi v dobi novih medijev in umetne inteligence nenehno spreminjajo. Zato svoje zaposlene spodbujamo k nenehnemu učenju in prilagajanju novim modelom storitev za boljše izpolnjevanje pričakovanj strank. Verjamemo, da lahko le z nenehnim učenjem in inovativnostjo sledimo razvoju časa in ohranjamo konkurenčno prednost.

XIAMEN SUNLED

 

XIAMEN SUNLED METAL MANUFACTURING CO., LTD. vedno daje velik poudarek izobraževanju zaposlenih. Vsak teden ponujamo priložnosti za interno in zunanje strokovno izobraževanje, da zagotovimo, da naši zaposleni nenehno posodabljajo svoje znanje in veščine. Naš generalni direktor, g. Sun, dosledno poudarja pomen spodbujanja duha nenehnega učenja med našimi zaposlenimi. Hvaležni smo podjetju za številna brezplačna izobraževanja, ki ne le dvigujejo strokovnost naših zaposlenih, temveč prispevajo k dolgoročni uspešnosti našega podjetja.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti