Razglasitev rezultatov ocenjevanja upravljanja 6S

20-10-2023

Razglasitev rezultatov ocenjevanja upravljanja 6S

mold-making


Čas je za četrtletno objavo rezultatov6S upravljanjevrednotenje. V zadnjih treh mesecih so oddelki, kot je nprkovinsko žigosanje,strojna obdelava,prašna metalurgija, nadzor kakovosti, upravljanje in izdelava kalupov so se vsakodnevno strogo držali zahtev upravljanja in izvedbenih metod 6S.

 

Oddelek za žigosanje kovin se je zavezal, da bo vsak dan izvajal upravljanje 6S. Čisto in urejeno delovno okolje so vzdrževali z ureditvijo delovnih prostorov, pospravljanjem nepotrebne navlake ter označevanjem postavitve orodij in opreme. Prav tako so vzpostavili in uveljavili pravila in predpise za izboljšanje delovne učinkovitosti in varnosti.

 

Podobno je oddelek za strojno obdelavo aktivno sprejel upravljanje 6S. Osredotočili so se na izboljšanje delovnih procesov, optimizacijo razporeditve opreme in povečanje delovne učinkovitosti. Prednost imata redno vzdrževanje in čiščenje opreme, skupaj s spodbujanjem učinkovite komunikacije in sodelovanja med člani ekipe za ustvarjanje pozitivnega delovnega vzdušja.

 

Oddelek za prašno metalurgijo je pri izvajanju upravljanja 6S poudaril integracijo virov, optimizacijo procesov in učinkovite informacijske kanale. Njihovi izjemni dosežki na tem področju so jim prinesli drugo mesto na ocenjevanju.

powder metallurgy

 

Thenadzor kakovostina drugi strani pa je bistvo upravljanja 6S neopazno vključil v svoje vsakodnevno delo. K temu pristopajo z visokimi standardi in strogimi zahtevami, s poudarkom na nadzoru od vira za dvig kakovosti izdelkov. Njihova izjemna uspešnost jim je prinesla prvenstvo v tem ocenjevanju.

brass precision machining

 

Da bi prepoznali njihove izjemne prispevke, je podjetje uvedlo program denarnega nagrajevanja. Oddelek za kontrolo kakovosti bo kot prvak prejel bogato denarno nagrado, oddelek za prašno metalurgijo pa bo ustrezno nagrajen z drugo mestom. Ta pobuda ne le priznava njihova prizadevanja in dosežke v zadnjih treh mesecih, ampak tudi spodbuja njihovo nadaljnje aktivno sodelovanje pri upravljanju 6S.

 

S tem sistemom ocenjevanja in denarnega nagrajevanja podjetje upa, da se bodo vsi oddelki dosledno držali upravljanja 6S in njegovih metod izvajanja ter njegovo bistvo vključili v svoje vsakodnevno delo. Le tako lahko nenehno izboljšujemo delovno učinkovitost, zmanjšujemo odpadke in bolje izpolnjujemo potrebe strank.

 

Ta program ocenjevanja in nagrajevanja služi kot priznanje ne samo oddelkom prvakov in drugouvrščenih, temveč tudi kot spodbuda za vse oddelke, ki sodelujejo pri upravljanju 6S. Podjetje spodbuja kulturo sodelovanja in tekmovalnosti med ekipami, da skupaj spodbujajo razvoj celotne organizacije.

 

Podajmo si roke in prispevajmo k dolgoročni rasti podjetja!


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti