Xiamen Sunled Metal v dobi novih medijev

27-10-2023


Xiamen Sunled kovinska proizvodnja v dobi novih medijev

Xiamen Sunled Metal Manufacturing

 

S prihodom nove medijske dobe je način razširjanja informacij doživel revolucionarno preobrazbo. Da bi bolje izpolnili potrebe naših strank in zagotovili večplastno, celovito in pravočasno razumevanjeXIMAEN SUNLED METAL MANUFACTURING CO., LTD.'S posodobitvami, vključno z novimi izdelki in korporativno kulturo, z veseljem sporočamo, da je naše podjetje uradno odprlo račune na različnih platformah družbenih medijev.

 

Kot vodilno podjetje za proizvodnjo kovin, XIMAEN SUNLED METAL MANUFACTURING CO., LTD. že od nekdaj zavezana k zagotavljanju visokokakovostnih izdelkov in storitev strankam. Zavedamo se, da si v tej dobi informacijske eksplozije stranke želijo več interakcije in izmenjave informacij, v upanju, da bodo pridobile celovito razumevanje našega podjetja in izdelkov. Zato smo proaktivno sprejeli razvoj novih medijev in svoje kanale širjenja informacij razširili na področje družbenih medijev.

 

Toplo pozdravljamo nove in obstoječe stranke, da spremljajo naše uradne račune na naslednjih platformah družbenih medijev:

 

Facebook: Prosimo, obiščite nas in nas spremljajte nahttps://www.facebook.com/profile.php?id=61552585980350

 

Instagram: Prosimo, obiščite in sledite nam na https://www.instagram.com/sunledmetal/

 

LinkedIn: Prosimo, obiščite nas in nas spremljajte na https://www.linkedin.com/in/sunledwell/

 

YouTube: obiščite in se naročite na naš kanal na https://www.youtube.com/channel/UCqM-6MO-Xmri0PMgLnhaFkQ

 

TikTok: Prosimo, obiščite nas in nas spremljajte na https://www.tiktok.com/@sunlemetal

 

Prek teh platform socialnih medijev bomo vzpostavili tesnejše povezave z našimi strankami, posredovali naše poslanstvo in vrednote ter zagotovili podrobne informacije o naših izdelkih. To bo našim strankam omogočilo, da ostanejo na tekočem z našimi najnovejšimi dogodki, vključno z izdajami novih izdelkov, industrijskimi trendi in kulturnimi dejavnostmi podjetja.

 

XIMAEN SUNLED METAL MANUFACTURING CO., LTD. ceni nenehno podporo, ki smo jo prejeli, in se veseli tesnejše povezave z vami v tej novi medijski dobi. Spremljajte naše račune v družabnih medijih, delite vznemirljive trenutke z nami in bodite priča naši nenehni rasti in uspehu. Naš cilj je zagotoviti najboljše storitve našim strankam in ustvariti svetlejšo prihodnost za vse vas!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti