Sunledova letna konferenca 2023

06-02-2024

Sunledova letna konferenca 2023


27. januarja 2023 se je Sunledova letna konferenca odvijala sredi spokojnega okolja odmaknjenega gorskega zatočišča, ki je zaposlenim ponudila mešanico poklicnega razvoja in prostega časa v ozadju sijaja narave. Dogodek se je začel s serijo dejavnosti teambuildinga na prostem, skrbno kuriranih za spodbujanje sodelovanja, komunikacije in zaupanja med udeleženci. Ko so kolegi krmarili po progah z ovirami in se spopadali s skupinskimi izzivi, niso le izpopolnili svojih veščin timskega dela, temveč so našli tudi tolažbo in navdih v neokrnjeni lepoti svojega okolja.

precision machining

sheet metal stamping

powder metallurgy



 

Po poživljajočih dogodivščinah na prostem so se udeleženci zbrali na obilnem kosilu, med katerim je naš generalni direktor g. Sun stopil na oder, da bi izrazil iskreno hvaležnost za predanost in zvestobo dolgoletnih zaposlenih. S hvaležnostjo je podelil nagrade tistim, ki so imeli ključne vloge na poti Sunleda, ki simbolizirajo etos vztrajnosti in rasti podjetja.

precision machining

sheet metal stamping

powder metallurgy


V družabnem vzdušju so se pogovori seveda usmerili v razmišljanja o preteklosti in željah za prihodnost. Kolegi so delili zgodbe, izmenjali ideje in si skupaj zamislili naslednje poglavje uspeha Sunleda. Oboroženi z cenjenimi spomini in znaki hvaležnosti podjetja so udeleženci zapustili srečanje z obnovljenim navdušenjem in okrepljenim občutkom tovarištva, pripravljeni nadaljevati svojo pot rasti in sodelovanja.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti