Praznik sredine jeseni 2024

20-09-2024


    Festival sredine jeseni 2024: Skupina Sunled se zahvaljuje s posebnimi darili za zaposlene

Rapid Prototype Making


Ker se bliža praznik sredine jeseni 2024, Sunled Group nadaljuje svojo tradicijo praznovanja tega cenjenega praznika s svojimi zaposlenimi. V znak hvaležnosti za njihovo trdo delo in predanost je podjetje pripravilo velikodušna darila za vse člane osebja, vključno s škatlami mesečevih tort in granatnih jabolk.


Tradicija uživanja mesečnih pogač med praznikom sredine jeseni je bogata s pomenom. Mesečeve torte simbolizirajo ponovno združitev in harmonijo, saj se družine zberejo ob polni luni, da bi delile te sladke dobrote. Okrogla oblika mesečeve torte predstavlja popolnost in enotnost, zaradi česar je ustrezen simbol skupnega uspeha in solidarnosti skupine Sunled.


Granatna jabolka z obilico semen so še eno premišljeno darilo Sunled Group. V mnogih kulturah granatna jabolka veljajo za simbole blaginje, plodnosti in rasti, ki se popolnoma ujemajo z željami podjetja po nadaljnji širitvi in ​​uspehu v prihodnjem letu.


Skupina Sunled se iz srca zahvaljuje vsem zaposlenim, saj priznava, da sta njihova predanost in trud temelj napredka podjetja. S podporo in predanostjo svoje ekipe je skupina Sunled prepričana v svojo sposobnost rasti še močnejša in doseganja večjih mejnikov v prihodnosti.


Ob tej veseli priložnosti želi skupina Sunled vsem svojim zaposlenim in njihovim družinam vesel praznik sredine jeseni. Naj podjetje še naprej uspeva in napreduje skupaj s svojo cenjeno delovno silo.

precision machining

Skupina Sunled je vodilni ponudnik izdelkov iz kovinskega okovja, zavezana k odličnosti, inovativnosti in dobremu počutju svojih zaposlenih. S poudarkom na trajnostni rasti in razvoju želi skupina Sunled zgraditi svetlo prihodnost za svoje deležnike in skupnosti.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti