Zaporedno naročilo zadovoljne stranke

17-10-2023

Zaporedno naročilo zadovoljne stranke

Metal Injection Molding (MIM) process

Podjetje Xiamen Sunled Metal Manufacturing Co., Ltd., ki je znano po svojem natančnem inženiringu in predanosti izjemni kakovosti, z navdušenjem oznanja pomemben dosežek s prejemom našega petega zaporednega naročila od zelo zadovoljne stranke. Ta dosežek poudarja neomajno predanost podjetja natančnemu inženirstvu in zadovoljstvu strank.

 

Zadnje naročilo obsega impresivnih 5000 enot specializiranega moškega konektorja M12, ki se ponaša z navoji 7/16-20 UNF in brezhibnim kotom 90°. Te natančne komponente so izdelane z uporabo inovativnih in visokonatančnihBrizganje kovin(MIM), dokaz strokovnega znanja podjetja Sunled na področju naprednih proizvodnih tehnik. Predvsem postopek MIM ne zagotavlja samo vrhunske kakovosti, ampak tudi učinkovito rešuje težave, povezane z zrakotesnostjo in morebitnim puščanjem, kar zagotavlja vrhunsko alternativo prejšnjim proizvodnim metodam.

 

Partnerstvo med Sunled Metal Manufacturing Co., Ltd. in naročnikom sega v zgodnjo fazo načrtovanja izdelka, kjer se je naročnik sprva odločil za stružni postopek, pri čemer je izdelek razdelil na dve različni komponenti. Vendar pa je po natančni oceni Sunledova izkušena inženirska ekipa prepoznala inherentne omejitve tega pristopa, zlasti kar zadeva celovitost lepilnih spojev. Za reševanje teh izzivov so predlagali prehod na proces MIM. Naročnikova poskusna serija je požela odmevno odobritev, saj ni le izpolnjevala, temveč tudi presegla njihove stroge standarde kakovosti, hkrati pa je nudila neprimerljivo raven stroškovne učinkovitosti.

MIM process

 

Sunled Metal Manufacturing Co., Ltd. ponosno upravlja obsežen proizvodni obrat, ki obsega najsodobnejše delavnice, kot so delavnica za kalupe, delavnica za žigosanje, delavnica za natančno strojno obdelavo inDelavnica PM in MIM.Glavno poslanstvo podjetja je strankam zagotoviti najučinkovitejše in stroškovno učinkovite proizvodne rešitve ob upoštevanju najvišjih standardov kakovosti.

 

To stalno partnerstvo med Sunled Metal Manufacturing Co., Ltd. in stranko ponazarja harmonično zlitje inovacij, natančnega inženiringa in neomajne predanosti zadovoljstvu strank, kar utrjuje položaj podjetja kot vodilne sile v predelovalni industriji. Z neomajno zavezanostjo k odličnosti in osredotočanjem na napredovanje inženirskih standardov je Sunled pripravljen na trajen uspeh in nadaljnjo rast v prihodnosti.

 


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti