Natančnost zob zobnikov v metalurgiji prahu

14-08-2023

                                                        Natančnost zob zobnikov v metalurgiji prahu


NedokončanoOprema za prašno metalurgijoNatančnost zob: Natančnost zob sintranih zobnikov je mogoče nadzorovati pri JIS 6, medtem ko je natančnost zob toplotno obdelanih zobnikov mogoče nadzorovati pri JIS 7. Po obdelavi s končnimi kalupi bo natančnost zob zobnika močno izboljšana: zob natančnost končnih sintranih zobnikov je mogoče nadzorovati pri JIS 4-5, natančnost zob končnih toplotno obdelanih zobnikov pa je mogoče nadzorovati pri JIS 6. Stopnja natančnosti zob zobnika mora biti na splošno navedena na risbi.

 

Zobniki praškaste metalurgije so oblikovani z uporabo kalupov in njihova površinska hrapavost je običajno dobra. Hrapavost površine sintranih delov je mogoče nadzorovati pri Ra3,2. Po končni obdelavi kalupa se bo hrapavost površine izboljšala. Vendar pa je zaradi poroznosti na površini zobnikov iz prašne metalurgije povečanje površinske hrapavosti omejeno (površinske hrapavosti zobnikov iz prašne metalurgije ni mogoče nadzorovati pri Ra0,8). Postavke za preglede zobnikov iz prašne metalurgije so v bistvu enake tistim za strojno obdelane zobnike, vključno s premerom vrha zoba, debelino zoba, notranjim premerom, trdoto, gostoto, odpornostjo zob in natančnostjo zob.

stamped aluminum panels

 

XIAMEN SUNLED MANUFACTURING CO., LTD.,metalurgija prahu (PM), specializirana za proizvodnjo visoko natančnih, tihih ležajev, ki vsebujejo olje, in visoko zmogljivih mehanskih konstrukcijskih delov, med drugimi izdelki metalurgije prahu. Thebrizganje kovin (MIM)je specializirano za proizvodnjo strukturno zapletenih delov visoke trdnosti in visoke natančnosti z bogatimi izkušnjami in prijaznostjo do okolja. Naše podjetje se nahaja v čudovitem pristaniškem mestu Xiamen z odlično geografsko lego in priročnim prevozom. Naši glavni proizvodi vključujejo ležaje na osnovi bakra, železa in železa in bakra, ki vsebujejo olje, zobnike, odmične gredi, dele iz nerjavečega jekla ter različne vrste mehanskih delov in strukturnih komponent posebnih oblik. Široko se uporabljajo v industrijah, kot so gospodinjski aparati, avtomobili, motorna kolesa, električna orodja, pisarniška oprema, tekstilni stroji, prehrambeni stroji, industrija ključavnic, pohištvena industrija in industrija igrač. Pozdravljamo povpraševanja in kontakte novih in starih strank.

 

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti