Osamljena ČAST

27-09-2023

Osamljena ČAST

products made by powder metallurgy

S slavno 17-letno potjo rasti in inovacij,OTOČENA SKUPINAje prejel impresiven nabor časti in priznanj. Sledi le delček prestižnih priznanj, ki smo si jih prislužili:

 

Certificiranje sistema vodenja kakovosti ISO900:2008: Naša zavezanost ohranjanju izjemnih standardov kakovosti je bila priznana s certifikatom ISO900:2008, kar je dokaz naše predanosti vodenju kakovosti.

 

Mali velikan znanosti in tehnologije v provinci Fujian: SKUPINA ISUNLED ponosno nosi ugledni naziv"Mali velikan znanosti in tehnologije"v provinci Fujian, kar pomeni naš pomemben prispevek k tehnološkemu napredku v regiji.

 

Nacionalno visokotehnološko podjetje: Dosegli smo cenjen status, da smo priznani kot a"Nacionalno visokotehnološko podjetje."Ta oznaka poudarja našo vodilno vlogo in strokovno znanje na področju najsodobnejših tehnologij.

 

Specializirana in inovativna mala in srednje velika podjetja Xiamen: naša zavezanost inovacijam in specializaciji nam je prinesla priznanje kot ključni akter med specializiranimi in inovativnimi malimi in srednje velikimi podjetji v Xiamenu, kar poudarja naš vpliv na lokalno gospodarstvo.

 

Certifikat IATF16949: Skupina ISUNLED je izpolnila stroge standarde certifikata IATF16949, kar dokazuje našo predanost odličnosti v sistemih vodenja kakovosti v avtomobilski industriji.

 

Xiamen Sunled Metal Manufacturing Co., Ltdje neomajno pri usklajevanju s filozofijo storitev skupine ISUNLED GROUP. Predani smo služenju globalnim strankam s storitvami natančnega rezkanja in struženja, izdelave kovinskega žigosanja, praškaste metalurgije in storitev brizganja kovin. Naša neomajna zavezanost kakovosti in inovativnosti še naprej poganja naš uspeh in podpira naše številne dosežke in priznanja.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti