UNLED blesti na sejmu elektronike v Hongkongu (spomladanska izdaja) 2024

18-04-2024

                              SUNLED blesti na sejmu elektronike v Hongkongu (spomladanska izdaja) 2024

 

Naše podjetje, SUNLED, je imelo čast sodelovati na prestižnem sejmu elektronike v Hongkongu (pomladanska izdaja), ki je potekal od 13. do 16. aprila 2024 v kongresnem in razstavnem centru Hong Kong v Wan Chaiju. Na stojnici 1A-D24 smo pritegnili precejšen naval obiskovalcev, željnih raziskovanja naše ponudbe.

 

Obiskovalci naše stojnice so bili takoj očarani nad široko paleto storitev, ki jih nudimo. Z našimi lastnimi zmogljivostmi, ki obsegajo proizvodnjo kalupov, natančno strojno obdelavo, prašno metalurgijo, brizganje kovin, brizganje plastike, stiskanje gume in montažne delavnice, smo se uveljavili kot ponudnik rešitev na enem mestu. Poleg tega je naš obsežen 51.000 kvadratnih čevljev velik tovarniški objekt poudaril našo zavezanost kakovosti in učinkovitosti, kar je med potencialnimi strankami dodatno vlilo zaupanje v našo blagovno znamko.

precision machining

 

Ena izmed izstopajočih lastnosti, ki je pritegnila veliko pozornosti, je bila prisotnost našega cenjenega generalnega direktorja, g. Suna. G. Sun, rojen z inženirskim ozadjem in obdarjen z globokim razumevanjem tržne dinamike, pooseblja zanesljivost, integriteto in vizionarsko vodstvo. Njegov brezhiben sloves je pred njim in obiskovalci so bili nestrpni, da bi se pogovarjali z voditeljem tako cenjenega kova. Iskrenost gospoda Suna, skupaj z njegovo neomajno predanostjo odličnosti, je pustila trajen vtis na obiskovalce, ki niso bili samo navdušeni nad njegovim strokovnim znanjem, ampak tudi navdihnjeni z njegovimi ideali.

 

Vrhunec naših celovitih storitev, najsodobnejših objektov in uglednega vodstva je pustil neizbrisen pečat na obiskovalcih sejma elektronike v Hongkongu. Mnogi so izrazili novo zaupanje v SUNLED in si vneto prizadevali začeti poslovna sodelovanja, kar je nakazalo obetavno pot za naše podjetje v nenehno razvijajoči se elektronski industriji.

 


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti