Letno praznovanje festivala zmajevih čolnov v podjetju Xiamen Sunled Metal Manufacturing Co., Ltd.

11-06-2024

Letno praznovanje festivala zmajevih čolnov v Xiamen Sunledu 

precision machining

Prišel je težko pričakovani letni festival zmajevih čolnov in v skladu s tradicijo je podjetje Xiamen Sunled Metal Manufacturing Co., Ltd. ponovno izkazalo svojo iskreno hvaležnost svojim zaposlenim s pripravo posebnih darilnih škatel zongzi. Administrativno osebje je letos zelo skrbno poskrbelo za organizacijo dogodka, saj je prišlo 7. junija zgodaj zjutraj in skrbno uredilo darilne škatle v avli pisarne. Rezultat je bila osupljiva razstava z vrstami za vrstami lepo zloženih darilnih škatel, ki so ustvarjale prazničen in prijeten prizor.

 

Ko je dan napredoval, so se zaposleni iz različnih oddelkov, vključno z delavnico precizne obdelave, delavnico PM & MIM in delavnico kalupov, odpravili v preddverje, da bi prevzeli svoje darilne škatle zongzi. Postopek razdeljevanja je potekal gladko in urejeno, člani osebja pa so drug drugega pozdravljali z nasmehi in izrazi hvaležnosti. Veselje in navdušenje sta bila očitna, ko so kolegi klepetali in delili svoje navdušenje nad festivalom in premišljenimi darili.

sunled metal

 

Darilne škatle zongzi, napolnjene s tradicionalnimi lepljivimi riževimi cmoki, zavitimi v bambusove liste, simbolizirajo spoštovanje podjetja do kulturne dediščine in njegovo zavezanost dobremu počutju zaposlenih. Te slastne poslastice niso le počastitev prazničnih običajev, temveč služijo tudi kot znak hvaležnosti za trdo delo in predanost osebja skozi vse leto.

 

Takšne poteze družbe Xiamen Sunled Metal Manufacturing Co., Ltd. krepijo občutek skupnosti znotraj podjetja in poudarjajo pomen skupnega praznovanja. Praznovanje festivala zmajevih čolnov je več kot le dogodek; je cenjena tradicija, ki vse zbližuje, spodbuja duh enotnosti in medsebojnega spoštovanja.

 

Za zaključek je bila razdelitev darilnih škatel zongzi med festivalom zmajevih čolnov v podjetju Xiamen Sunled Metal Manufacturing Co., Ltd. izjemen uspeh. Dogodek ni poskrbel le za slastne praznične dobrote, ampak je tudi okrepil vezi med zaposlenimi, zaradi česar so se vsi počutili cenjene in cenjene. Stalna predanost podjetja slavljenju kulturnih tradicij in spoštovanju zaposlenih je še naprej vir ponosa in veselja za vse.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti