2023 15. Kitajska (Šanghaj) mednarodna razstava praškaste metalurgije

30-11-2023

2023 15. Kitajska (Šanghaj) mednarodna razstava praškaste metalurgije

Powder Metallurgy

 

15. Kitajska (Shanghai) InternationalMetalurgija prahuRazstava leta 2023 naj bi potekala od 29. novembra do 1. decembra v Šanghajskem novem mednarodnem razstavnem centru. Ta razstava je dobro znan strokovni dogodek v kitajski regiji. Tema te izdaje je"Tehnološke inovacije, preoblikovanje blagovne znamke, optimizacija vrednosti, rešitve,"s ciljem spodbujanja inovacij v industriji pri oskrbi tako zgornjih kot spodnjih sektorjev. Dogodek združuje razstavne predstavitve, akademske izmenjave, industrijske konference, forumske razprave, promocije izdelkov in pogajanja o javnih naročilih.

 

Na podlagi uspeha prejšnjih izdaj se bo šanghajska mednarodna razstava praškaste metalurgije držala svojih strokovnih razstavnih načel ter celovito nadgradila razstavne storitve in vsebino. Razstavljena vsebina zajema materiale, izdelke, opremo in drugo praškaste metalurgije, privablja razstavljavce in obiskovalce z vsega sveta ter poudarja industrijske in mednarodne značilnosti. Razstava bo gostila različne sočasne dejavnosti, kot so forumi in seminarji, na katere bodo povabljeni številni strokovnjaki, voditelji in poslovne elite, da analizirajo trende razvoja industrije ter delijo najnovejše tehnologije in dosežke.

 

[Poudarki razstave]

Brezhibno mreženje, transakcije na kraju samem: Neposredna srečanja iz oči v oči s podjetji med razstavnim obdobjem olajšajo doseganje namenov.

Promocija podjetij in izdelkov: Razstava služi kot tridimenzionalni oglas, ki kupcem izboljša razumevanje izdelkov in storitev za boljše sprejemanje.

Vzpostavitev korporativne podobe: Gradnja pozitivne korporativne podobe v industriji in med uporabniki za dvig statusa industrije.

Poglobitev razumevanja trga: pridobivanje intuitivnih in natančnih vpogledov v tržne zahteve in potenciale skozi interakcije s kupci, ki presegajo rutinske tržne raziskave.

Razvoj trga, vzpostavljanje tržnih kanalov: uporaba sodelovanja na razstavi za razvoj trgov, iskanje strank, identifikacijo agentov ali partnerjev.

Razširitev mednarodnih perspektiv: Ustvarjanje učinkovite platforme za mednarodno sodelovanje, objavljanje razstavnih oglasov in besedilnih promocij prek različnih strokovnih medijev, zbiranje najnovejših informacij o prodaji in izvedba vrste seminarjev za stalno promocijo razstave. Razstava načrtuje distribucijo vabil, vstopnic in drugega gradiva z različnimi sredstvi na drugih sorodnih razstavah, po pošti itd., Povezovanje z visokokakovostnimi strankami iz domačih in mednarodnih virov ter tako natančno usmerjanje izdelkov in podjetij k internacionalizaciji.

 

[Obseg razstave]

Surovine za prašno metalurgijo: prah na osnovi železa, prah barvnih kovin, atomiziran prah, ognjevzdržni kovinski prah, prah iz nerjavnega jekla, nekovinski prah, grafit in posebna maziva, čistilna sredstva in mazalna olja ter drugi pomožni materiali.

Oprema za metalurgijo prahu: oprema za sintranje, oprema za oblikovanje, oprema za proizvodnjo prahu, oprema za testiranje, atmosferske naprave, kalupi, držala za matrice, mrežasti trakovi in ​​druga oprema.

Izdelki praškaste metalurgije: železo, baker, aluminij, sintrani deli na osnovi nerjavnega jekla, brizgani deli, električne zlitine, magnetni materiali, trde zlitine in ognjevzdržne kovine, keramični materiali, supertrdni materiali, torni materiali, porozni materiali in drugi izdelki .

3D tiskanje: oprema za 3D tiskanje, materiali za 3D tiskanje (polimerni praškasti materiali, keramični praškasti materiali, kovinski praškasti materiali itd.).

 

 

 

 

 

 


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti